fbpx

Individuele wandelcoaching

Wandelcoaching is meer dan alleen reguliere coaching terwijl je wandelt, omdat de omgeving betrokken wordt bij het coachen. Wandelcoaching is een werkvorm van coaching die je letterlijk in beweging brengt waardoor je meer in het hier-en-nu gaat leven. Het laat je je eigen paden vinden en volgen. Bij wandelcoaching loop je in een rustig tempo en dat maakt het zeer toegankelijk voor iedereen. Extra fijn aan wandelen in de natuur is dat je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor kom je beter bij je gevoel en ga je weg uit je hoofd. Door in je hoofd te blijven zitten ga je piekeren en dit is de voornaamste oorzaak van stress.

Bij bijna elk weertype kan een coach sessie plaatsvinden. Regen, kou of warmte hoeft je niet tegen te houden om aan jouw doel te werken.

Tijdens de eerste sessie van een uur gaan we op ontdekkingsreis. Aan de hand van eenvoudige en praktische oefeningen laat ik jou gaan en staan waar je wilt om te ontdekken waar het wringt. Hierna kun jij bepalen of je verdere stappen wilt zetten naar een fijnere situatie en kunnen we, als het nodig is, een vervolggesprek inplannen.

Tijdens de vervolggesprekken gaan we verder op ontdekkingsreis. Door het wandelen te combineren met andere oefeningen, kom je steeds een stap dichterbij jouw doel.

Wandelen kan op een rustige plek in de buurt van jouw werk- of woonlocatie plaatsvinden of bij mij in de omgeving (Geestmerambacht).

Wat zijn de voordelen van mijn wandelcoach sessies?
– je ontvangt één-op-één coaching
– je hoeft niet van tevoren precies te weten waar je aan wilt werken
– je ontvangt praktische oefeningen die je zelf thuis kunt blijven doen
– je kunt met één sessie beginnen, daarna bepaal jij of je verdere stappen wilt zetten naar een fijne en ontspannen toekomst onder begeleiding van een gecertificeerde coach
– je komt buiten letterlijk in beweging en gaat reageren vanuit je hart i.p.v. vanuit je hoofd

Voorafgaand aan de eerste sessie neem ik telefonisch contact me je op voor een intake van ongeveer 10 minuten.

Afspraak

Ben je klaar voor de eerste stap naar een betere toekomst?
Ga je met me mee op pad?
Neem dan direct contact met me op!

wandelcoaching

Soms blijkt coaching alleen, niet voldoende te bieden. Voor dat soort situaties verwijs ik graag door naar Jacqueline Forster van Praktijk de Wijze Uil.

Jacqueline geeft lichaamsgerichte psychotherapie en heeft de benodigde bagage in huis om psychosomatische klachten, angst-en stemmingsklachten en klachten, veroorzaakt door traumatische gebeurtenissen aan te pakken.

Waarmee kan ik je helpen?