fbpx

(wandel)coaching

De buitenlucht heeft als positief effect dat het helpt om je zorgen weg te nemen.
Tijdens het wandelen worden allerlei processen in je lijf opgestart waardoor je letterlijk aan een gezondere geest werkt.
Je zintuigen worden geprikkeld door de natuurlijke omgeving. Hierdoor kom je beter bij je gevoel en ga je weg uit je hoofd. Door in je hoofd te blijven zitten ga je piekeren en dit is de voornaamste oorzaak van stress.
De omgeving helpt je bij het vinden en volgen van je eigen pad.

Bij bijna elk weertype kan een (wandel)coach sessie plaatsvinden. Regen, kou of warmte hoeft je niet tegen te houden om aan je doel te werken.

Wandelen

In de omgeving van het mooie recreatiegebied Geestmerambacht bied ik groepswandelingen aan.  Deze wandelingen duren ongeveer 75 minuten en de afstand die dan gewandeld wordt hangt af van de groep. 

Aanmelden voor de groepswandeling kan door mij een bericht te sturen.

Individueel met mij wandelen kan ook. Dat kan ook bij Geestmerambacht, of op een locatie van jouw keuze. Neem contact met mij op zodat we een afspraak kunnen maken.

Coaching

Als wandelcoach sla ik twee vliegen in een klap.

Terwijl we samen op zoek gaan naar jouw dromen en passies of vastgelopen patronen bespreken, gaan er tijdens het wandelen processen in ons lijf van start waardoor je lichaam beter gaat functioneren.

Tijdens een coachsessie maak ik gebruik van oefeningen om jou inzicht te geven in je huidige situatie. We staan stil bij het hier en nu en werpen een blik op je wensen voor de toekomst. En met meerdere sessies kunnen we deze inzichten zelfs omzetten naar daadwerkelijke stappen om jouw doelen te bereiken.

De meerwaarde van deze vorm van coachen is dat je de omgeving kunt gebruiken bij het coachen. De natuurlijke omgeving zorgt ervoor dat je gemakkelijker dingen kunt onthouden.

De individuele (wandel)coach sessies kunnen op een rustige plek in de buurt van jouw werk- of woonlocatie plaatsvinden of bij het recreatiegebied Geestmerambacht. Het verschil tussen wandelcoaching en coaching is dat bij coaching je toch de voordelen kunt ervaren van het coachen in de buitenlucht, en niet hoeft te wandelen.
Lijkt het je interessant om samen met mij op ontdekkingstocht te gaan? Neem dan contact met mij op.

Liever op pad met een groep? Neem dan contact op om je aan te melden.

Ga je met me mee op pad?

wandelcoaching
Waarmee kan ik je helpen?