fbpx
Irma Groot
Irma Groot
Lees verder
Groeps-wandelcoaching : het was mooi om te ervaren wat je in kleine stappen zelf kan doen om een situatie te verbeteren. Heerlijk om dit buiten te doen, het gaf meteen licht en ruimte. Dank je wel Pauline!
Sidney Holleman
Sidney Holleman
Lees verder
Via Pauline Hartman een super goede budget training gehad. Pauline is super geduldig, komt met een hele fijne introductie waardoor je, je direct op je gemak voelt. Je krijgt door de coaching een goed inzicht van je inkomsten en uitgaven. Naast het overzicht Is de bewustwording een heel belangrijk deel van deze coaching. Ik ben zeer tevreden. Heb het toegepast en maak er nog steeds met heel veel plezier gebruik van!
Rii
Rii
Lees verder
Ik heb onlangs een prachtige kans gehad om met Pauline Hartman op pad te gaan. In de natuur dichtbij het centrum van Alkmaar hebben we een sessie van een uur gedaan. We begonnen eerst met een kleine wandeling om elkaar een beetje te leren kennen. Pauline is een heel lief en postief vrouw die mij op me gemak liet voelen en bij wie je terecht kunt voor een fijn gesprek. Na een korte wandeling hebben we een paar oefeningen gedaan in een rustige omgeving. Toen ben ik erachter gekomen op welke vlak ik in mijn leven het meest moeite mee heb en waar ik graag verandering in zou willen zien. Na de sessie heb ik meer inzicht gekregen in welke kleine stappen ik zou kunnen nemen om mijn doelen te bereiken.
Previous
Next