fbpx

Ervaringen

Irma Groot
Lees verder
Groeps-wandelcoaching : het was mooi om te ervaren wat je in kleine stappen zelf kan doen om een situatie te verbeteren. Heerlijk om dit buiten te doen, het gaf meteen licht en ruimte. Dank je wel Pauline!
Sidney Holleman
Lees verder
Via Pauline Hartman een super goede budget training gehad. Pauline is super geduldig, komt met een hele fijne introductie waardoor je, je direct op je gemak voelt. Je krijgt door de coaching een goed inzicht van je inkomsten en uitgaven. Naast het overzicht Is de bewustwording een heel belangrijk deel van deze coaching. Ik ben zeer tevreden. Heb het toegepast en maak er nog steeds met heel veel plezier gebruik van!
Rii
Lees verder
Ik heb onlangs een prachtige kans gehad om met Pauline Hartman op pad te gaan. In de natuur dichtbij het centrum van Alkmaar hebben we een sessie van een uur gedaan. We begonnen eerst met een kleine wandeling om elkaar een beetje te leren kennen. Pauline is een heel lief en postief vrouw die mij op me gemak liet voelen en bij wie je terecht kunt voor een fijn gesprek. Na een korte wandeling hebben we een paar oefeningen gedaan in een rustige omgeving. Toen ben ik erachter gekomen op welke vlak ik in mijn leven het meest moeite mee heb en waar ik graag verandering in zou willen zien. Na de sessie heb ik meer inzicht gekregen in welke kleine stappen ik zou kunnen nemen om mijn doelen te bereiken.
hennie velzel
Lees verder
Een dringende wens om stappen te zetten had ik niet. Maar ik was wel heel nieuwsgierig naar de groepscoaching in de buitenlucht van Pauline Hartman. We gingen met een klein groepje op pad in het mooi Geestmerambacht. Op een veld aangekomen kregen we het verzoek van Pauline om op 8 onderwerpen (werk, familie etc.) een cijfer te geven voor het nu en de gewenste toekomst. En natuurlijk wilde ik ook stappen vooruit zetten. Mijn grote uitdaging in de oefening was om echt te voelen. Denken is mijn specialiteit en voelen is nog niet zo makkelijk. Maar met de rustige en stimulerende, maar ook vasthoudende uitnodiging van Pauline kwam ik stappen verder. Voel maar! En toen ik op mijn uiteindelijke stap met het woord acceptatie stond, voelde ik mij goed! Zelfs blij. Ik zou het iedereen gunnen om de groepscoaching van Pauline te ervaren en te voelen wat het met je kan doen.
Anita Kemp
Lees verder
Onlangs een leuke visionboard workshop gevolgd! Zeker een aanrader als je nieuwsgierig bent naar al je wensen en dromen!
Previous
Volgende

Hennie

Vandaag 27 januari 2023 een super leuke Vision Board Workshop van Pauline Hartman. Een belevenis met een wandeling, een meditatie sessie, verschillende inspirerende gesprekken en alle materialen die nodig zijn voor een vision board. Het leverde mij veel plezier, focus en vooral zelfinzichten op. Dankjewel Pauline voor de organisatie en je enthousiaste en professionele begeleiding.

Marianne Schaap

Paar weken geleden bij Pauline Hartman geweest voor de EMB test. Uit de resultaten bleken enkele kleine afwijkingen. Ze heeft me op weg geholpen om deze te verbeteren en mijn vragen beantwoord en ook goed uitgezocht wat ik beter wel en niet kon doen. We gaan nu kijken of het allemaal helpt mijn problemen op te lossen. Ik raad een bezoek aan haar zeker aan.

M.C. Jonker

Pauline helpt mij inzicht te geven in mijn eet- en leefpatroon. Ze geeft goede tips die dichtbij mijn leefwijze liggen zodat ik ze makkelijk kan toepassen. Pauline weet veel over voeding en is altijd begripvol en positief. Ze maakt je ervan bewust dat bewegen heel belangrijk is. Ik ben erg tevreden over haar begeleiding.

Waarmee kan ik je helpen?