fbpx

Wie ben ik

Ik heb in de afgelopen jaren bij verschillende werkgevers en in diverse functies (administratief medewerker, programmeur, projectleider etc.) gewerkt. Het aspect om anderen verder te helpen heeft daar altijd een onderdeel van uitgemaakt. In augustus 2018 werd ik boventallig verklaard bij mijn werkgever en dit gaf mij een reden om na te gaan denken over wat ik wilde gaan doen tot aan mijn pensioen. Ik ben inmiddels 57 jaar en ik heb deze kans aangegrepen om verder te gaan als coach. Eerst alleen als wandel- en budgetcoach en vanaf zomer 2021 ook als leefstijlcoach.

Ik heb zelf ervaren wat langdurige stress met je lichaam kan doen en ik weet ook wat het effect is van financiële zorgen. Bij mij hebben de opleidingen die ik gevolgd heb, geholpen om mijn problemen op te lossen.

Coaching brengt mijn analytische inslag, financiële kennis en oog voor detail samen met het helpen van anderen. Uiteraard heb ik de nodige opleidingen gevolgd om op een professionele manier aan de slag te kunnen als leefstijlcoach, wandelcoach en budgetcoach.

Gecertificeerd coach, wandelcoach, budgetcoach (NEN 8048), NLP Master Practitioner, leefstijlcoach en BGN gewichtsconsulent.

Waarmee kan ik je helpen?