fbpx

Nieuwsbrief november 2022

Beste lezer,

Het jaar 2022 is bijna voorbij en 2023 gaat bijna van start!

Vaak beginnen mensen een nieuw jaar met goede voornemens, jij ook?

Lees hieronder bij welke voornemens ik jou kan begeleiden.

Aandacht voor:

 • De vorige nieuwsbrieven staan online – https://hartmancoaching.nl/nieuwsbrieven/
 • Zoals de vorige keer al vermeld gaan mijn tarieven vanaf 1 januari 2023 omhoog. Het tarief voor een consult wordt € 37,50, metabool syndroom bloedtest € 90,00 (excl. 2 consulten) en individuele wandelcoaching van 90 minuten € 70,00 (30 minuten € 50,00). De overige tarieven vertel ik je graag.
 • Om het jaar goed te starten met een blijvende verandering van je leefstijl heb ik een traject van 10 maanden voor je. In deze periode gaan we samen naar jouw huidige situatie kijken en dan maken we een plan hoe je jouw doel kunt behalen. Heb je interesse? Neem dan contact op door een bericht te sturen naar het nummer onderaan deze mail. Alle hieronder genoemde onderdelen kunnen ook los geboekt worden.
  Dit bestaat uit:
  • Gratis intake om jouw doel in kaart te brengen
  • 10 maandelijkse consulten a € 37,50
  • 10 maanden lang een weekmenu a € 12,50

Dit alles voor € 475,00 bij betaling in 1 keer (i.p.v. € 500,00)

  • Eventueel aangevuld met 2 metabool syndroom bloedtesten a € 90,00 (1 bij de intake en 1 bij het laatste consult)
   Het complete pakket voor € 645,00 bij betaling in 1 keer (i.p.v. € 680,00)
 • Wil je een demonstratie van de Optidee producten? De demo kan bij jou thuis plaatsvinden en ook bij mij in de praktijkruimte. Ook is het mogelijk om een demo via WhatsApp te houden. In januari zijn er ook nog extra artikelen te krijgen als je een demo houdt. Ik heb de actie folders bijgevoegd bij deze mail (alleen bij de werkelijke nieuwsbrief). Heb je interesse? Neem dan contact met mij.

Presentaties/workshops:

In december stonden veel presentaties en workshops gepland. Kon je er in december niet bij zijn en zou je wel een keer een presentatie willen bijwonen? Laat het mij dan weten en dan zoeken we samen naar een passende datum.

De presentaties/workshops die je bij mij kunt volgen zijn:

 • Weet wat je eet – achtergrond informatie over Beyuna supplementen
 • Vision board workshop – je dromen in beeld brengen op A3 formaat met behulp van een meditatie en een korte zoektocht naar schatten
 • Workshop nagels lakken – mooi gelakte nagels met Zoya nagellak (vegan en big10 free)
 • Presentatie over je stofwisseling – je stofwisseling heeft invloed op veel processen in je lichaam en tijdens de presentatie leer je wat je zelf kunt doen om je stofwisseling te verbeteren
 • Presentatie etiketten lezen – leren hoe je snel een etiket en ingrediëntenlijst kunt beoordelen
 • Presentatie effect van bewegen op je lichaam – achtergrond informatie over waarom bewegen goed voor je is en welke vorm van bewegen bij jou past

Recept:

Een veganistisch gerecht met gevulde pompoen. Het leukste aan vegan recepten is wanneer je niet doorhebt dat je ook daadwerkelijk vegan eet. Dit recept is geleend van Gaz van Avant garde vegan, hij is namelijk de beste in ‘veganizen’ van gerechten. Deze flespompoen is gevuld met een overheerlijke kaasvulling, maar het is geen kaas. Je hebt nog nooit zoiets heerlijks geproefd. Het hele recept kun je terugvinden op https://phwelzijn.beyuna.eu/articles/cheesy-stuffed-squash

Interessante website:

Er zijn veel websites die tips geven om goede voornemens vol te houden. De belangrijkste tip die ik je wil meegeven is dat je het goede voornemen ook echt wil en dat je het in kleine stappen onderdeel maakt van jouw dagelijkse gewoontes. Het belangrijkste is dat het geen volhouden is omdat het bij jou past. Een website waar veel handige tips op vermeld staan is https://goedetengezondleven.nl/12-tips-om-goede-voornemens-goed-vol-te-houden/. Kijk goed naar wat bij jou past en ga dit doen. Het hoeft trouwens niet alleen op 1 januari, je mag er ieder moment mee starten!

Supplement:

Omega 3 is voor iedereen waardevol supplement, maar in het bijzonder voor zwangeren en moeders. Eén van de ingrediënten is namelijk Docosahexaeenzuur (DHA). De inname van DHA door de moeder is goed voor de ontwikkeling van de hersenen van de fœtus en van zuigelingen die borstvoeding krijgen.*  Inname van DHA door de moeder draagt ook bij tot een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.*  

Beyuna Omega 3 is rijk aan hoogwaardige, zuivere visolie, die in een zachte visgelatine capsule zit. De visolie bestaat onder andere uit de omega-3-vetzuren EPA en DHA.

*Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA, naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3-vetzuren voor volwassenen (250 mg DHA en EPA).

Meer informatie kun je vinden op https://phwelzijn.beyuna.eu/Products/beyuna-omega-3

Social Media (voor als je geen Facebook of Instagram hebt):
Geen social media berichten deze keer omdat deze allemaal over de presentaties en workshops gingen die in de maand december hebben plaatsgevonden.

Ik wens je een heel mooi 2023 toe waarin al je dromen uit mogen komen!

Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief. Laat mij weten wat je er van vindt.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur dan een reactie naar mij op deze mail en ik schrijf je uit.

Hartelijke groet,

Pauline Hartman

Praktijk voor leefstijlcoaching

06 135 011 99

www.hartmancoaching.nl

BGN
Waarmee kan ik je helpen?