fbpx

Nieuwsbrief oktober 2022

Beste lezer,

Het is alweer eind oktober en de voorbereidingen voor de feestdagen in december zijn alweer in volle gang.

Hieronder een nieuwsbrief vol met nieuwe informatie, veel leesplezier.

Aandacht voor:

 • De verhuizing naar Fnidsen 77 is nu volledig afgerond. Op die locatie ben ik iedere maandag, geregeld in de avond en soms op vrijdag/zaterdag/zondag aanwezig.
 • Ik heb de afgelopen periode 2 bijscholingen gedaan. De eerste bijscholing was om te leren werken met de biotensor. Door de biotensor te gebruiken kan ik verstoringen in je energie detecteren. Alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De biotensor reageert op die verschillende trillingen door vragen te stellen. Op die manier kom je er achter waar verstoorde energie zit. Dit kan uitgevraagd worden op voeding, vitamines en mineralen, functioneren organen en nog veel meer. Neem contact op als je interesse hebt in een biotensor afspraak.
 • De tweede bijscholing die ik gedaan heb had te maken met een ander bloedonderzoek dat ik nu kan afnemen. Dit onderzoek is gericht op het metabool syndroom. Het metabool syndroom is een verzameling van klachten rondom de stofwisseling. Het gevaar van een verstoord metabool syndroom is dat je stofwisseling steeds minder goed wordt waardoor de processen in je lichaam steeds minder goed gaan werken. Hierdoor neemt je gewicht toe en wordt je conditie slechter. Deze bloedafname doe ik, voor 10 uur in de ochtend, met een vingerprik en je moet dan nuchter zijn. Na de bloedafname kun je wat eten. Je bloed wordt in een laboratorium onderzocht op vitamines en mineralen en daar komen 2 pagina’s met resultaten uit die ik vertaal naar een op maat gemaakt advies. Dit advies is gebaseerd op waar jouw lichaam behoefte aan heeft. De bloedafname en intake is 1 afspraak, daarna wordt het bloed in een laboratorium onderzocht en zodra ik de uitslag heb dan hebben we nog een afspraak om alles te bespreken. De eerste 5 personen die zich aanmelden betalen alleen het bloedonderzoek (80,00) en die hoeven de 2 afspraken a 35,00 niet te betalen. Meld je daarom nu snel aan.
 • Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangegeven kun je bij mij nu ook terecht voor de Optidee producten. Dit zijn producten die gemaakt zijn om je welzijn te verbeteren. Dit komt door de unieke vezel. Van Optidee is er een aanbiedingsfolder speciaal voor de periode 15 oktober t/m 15 december. Deze folder kun je bij mij opvragen. Deze producten kun je bestellen op een inloopmoment of bestellen via WhatsApp (en dan maken we een afspraak om de producten te overhandigen). De inloop momenten zijn op 4 november van 15.00 tot 19.00, 12 november van 13.00 tot 17.00, 17 november van 19.00 tot 21.00, 23 november van 19.00 tot 21.00, 26 november van 13.00 tot 17.00, 2 december van 19.00 tot 21.00, 7 december van 19.00 tot 21.00 of 12 december van 15.00 tot 19.00. Graag aanmelden voordat je komt.
 • Ik ben op zoek naar mensen die 1 week beddengoed van Optidee willen uitproberen. Je kunt hoeslakens, dekbedovertrekken, kussenslopen, een hoofdkussen of een neksteunkussen uitproberen. Wil je een product testen? Het testen van deze producten kun je geheel vrijblijvend doen.
 • In december ga ik weer presentaties en workshops geven. De data worden in de volgende nieuwsbrief gemeld.
 • Vanaf 1 januari 2023 ben ik genoodzaakt om mijn prijzen te verhogen. Hoeveel de verhoging wordt hoor je in de volgende nieuwsbrief.

Interessante website:

Seizoenswisselingen zijn altijd even wennen, maar eentje die ieder jaar extra uitdagend is, is die van de zomer naar de herfst. De temperatuur zakt, de zon verdwijnt en de regen en wind nemen het over, en dit heeft natuurlijk invloed op ons. Met deze tips maak je deze overgang zachter en geef je je lichaam wat het nodig heeft. Wil je de rest van het artikel lezen? Ga dan naar https://phwelzijn.beyuna.eu/articles/balanced-during-autumn

Recept:

Een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten kan best een uitdaging zijn met de stijgende prijzen. Om je te helpen heeft het voedingscentrum 15 goedkope recepten op een rijtje gezet. Deze gerechten zet je voor minder dan 1,50 per persoon op tafel. Kook je voor een kleiner huishouden, maak dan het recept volgens de aanwijzingen en vries wat je te veel hebt in.

Je kunt de recepten lezen via de link: https://www.voedingscentrum.nl/nl/gezonde-recepten/goedkope-recepten.aspx

Supplement:

De natuurlijke vitamine C uit onze gelijknamige Beyuna Natuurlijke Vitamine C is gewonnen uit extract van de biologische Amla bes.
Amla bessen, ook wel Indiase kruisbessen genoemd, hebben een ORAC-waarde (de antioxidanten capaciteit) van maar liefst 261,500 per 100 gram. Ter vergelijking: dat is 55x meer dan blauwe bessen!

Vitamine C:

 • Ondersteunt de afweer van het lichaam
 • Draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten
 • Speelt een rol bij de botaanmaak
 • Goed voor het concentratievermogen
 • Levert een bijdrage als anti-oxidant
 • Werkt als anti-oxidant voor vitamine E en brengt deze weer in een actieve/werkende vorm
 • Verhoogt de ijzeropname

Meer informatie kun je vinden op: https://phwelzijn.beyuna.eu/Products/natural-vitamin-c

Social media berichten:

In de nieuwsbrief die ik verstuur staan ook de verschillende social media berichten vermeld. Deze komen niet in de online versie. Om de berichten toch te zien kun je mij volgen op Instagram en Facebook. Op Facebook plaats ik ook op mijn privé pagina geregeld berichten.

Hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief. Ik hoor het graag als je meer informatie zou willen ontvangen over een onderwerp uit de nieuwsbrief. Ook hoor ik het graag als je vindt dat er informatie ontbreekt of te veel in zit.

Om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief ontvang ik graag een reactie op deze mail, dan verwijder ik je uit de lijst.

 

De volgende nieuwsbrief zal eind november verschijnen.

Hartelijke groet,

Pauline Hartman

Praktijk voor leefstijlcoaching

06 135 011 99

www.hartmancoaching.nl

BGN
Waarmee kan ik je helpen?