fbpx

Nieuwsbrief september 2022

Beste lezer,

Ik wens je heel veel leesplezier toe met deze nieuwsbrief.

Een nieuwsbrief boordevol met informatie!

Aandacht voor:

 • Het evenement bij Geestmerambacht op 4 september was een groot succes. Het evenement was druk bezocht en ik heb die dag veel nieuwe mensen ontmoet. Veel nieuwe mensen hebben zich ingeschreven voor deze nieuwsbrief.
 • Op zondag 2 oktober is er een evenement in De Rietschoot waar ik ook sta. Dit heet de Happy Feeling Beurs en hier staan verschillende ondernemers die je kunnen helpen bij je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Drie jaar geleden stond ik ook op dezelfde beurs en dat was een heel leuk evenement. Er zijn verschillende workshops die je kunt volgen, en een aantal ondernemers die ook bij het evenement bij Geestmerambacht waren, staan hier ook. Meer informatie kun je vinden op: https://www.facebook.com/events/de-rietschoot/happy-feeling-beurs/2477744165843724/
 • Vorige maand gaf ik een presentatie Etiketten lezen en deze heb nu ook in een e-book gezet. Dit e-book kun je verkrijgen via: https://hartmancoaching.nl/webshop/. Via deze pagina kun je het vorige e-book over Stofwisseling ook downloaden. Het e-book kost 5 euro en staat vol met informatie uit de presentatie PLUS extra informatie n.a.v. de gesprekken die tijdens de presentatie ontstonden.
 • Vanaf 17 oktober heb ik een nieuwe werkplek. Dan ga ik weg uit Koedijk en ga ik naar Fnidsen 77 in de Alkmaarse binnenstad. Deze ruimte deel ik met een andere coach en we hebben de dagdelen verdeeld.
 • Alle voorgaande nieuwsbrieven zijn nu ook online terug te vinden op https://hartmancoaching.nl/nieuwsbrieven/

Optidee inloop:

Optidee is een bedrijf waar ik sinds kort mee samenwerk. Dat bedrijf heeft een vezel ontwikkeld die uniek van structuur is. Deze vezel zorgt voor een verbetering van jouw welzijn. En dit komt doordat de vezel dicht is i.p.v. de bekende gedraaide vezel. Hierdoor heeft stof en vuil minder kans om in de stof te blijven hangen. Zij hebben producten op het gebied van slaap, comfort en schoonmaak.

Door de unieke vezel kun je besparingen realiseren met deze producten:

 • Lage temperatuur wassen 40 i.p.v. 60 graden wassen => energie besparing
 • Je hoeft maar 1 x per 2 weken het beddengoed te wassen
 • Met handdoeken kun je 2 keer doen
 • Je hebt minder wasmiddel nodig om het artikel schoon te krijgen
 • Het product is snel droog waardoor je de droogtrommel niet of maar kort nodig hebt
 • Geen elektrische deken nodig
 • Geen kosten voor de stomerij omdat het dekbed en de kussens zelf gewassen kunnen worden

De energie- en gasprijzen zijn in een jaar tijd ruim 3 x zo hoog geworden. Zo was elektra een jaar terug € 0,22 en nu € 0,96. Voor gas betaalde je een jaar geleden € 0,80 en nu € 3,94. Als je de verwarming een graad lager zet bespaar je volgens het NIBUD 120 m3 gas. Afhankelijk van jou contract kan dat flink wat geld besparing opleveren. Het belangrijkste is dat je minder gaat verbruiken waardoor de kosten voor nu en in de toekomst behapbaar blijven. Ga niet gas besparen en dat allemaal vervangen door elektrische apparaten, want ook dat tarief is omhoog gegaan. Kijk echt naar waar je kunt besparen.

Om bij een lagere temperatuur toch niet in de kou te zitten heeft Optidee woondekens of knuffeldekens (iets minder dik dan de woondekens). Deze dekens zijn behaaglijk en kunnen in de wasmachine.

Zou je meer informatie willen ontvangen over de producten van Optidee of een demo van de producten willen bijwonen, neem dan contact met mij op via WhatsApp voor de mogelijkheden. Ik heb verschillende inloopmomenten gedurende de maand en je kunt een online of offline demo van mij ontvangen. Ik vertel er graag meer over.

Interessante website:

Een combinatie van de juiste voeding, supplementen en leefstijl houdt je fysiek en mentaal sterk. Vooral dat laatste, een vitaal brein, wordt steeds meer onderzocht en de invloed van voeding wordt steeds vaker bevestigd. Het is mogelijk om je hersenen vitaal en krachtig te houden door middel van de juiste voeding. Lees hier meer over in het volgende artikel: https://phwelzijn.beyuna.eu/articles/food-for-brain

Supplement:

Vitamine B12 activeert je natuurlijke energie in je lichaam en vitamine B12 zorgt mede voor een goede weerstand. Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan de geestelijke veerkracht. Vitamine B12 is goed voor het geheugen. Vitamine B12 draagt ook bij aan een heldere geest. 

Beyuna B12 is gemaakt van de biologisch actieve vormen van vitamine B12, methylcobalamine en adenosylcobalamine. Daarnaast bestaat Beyuna B12 uit organische glycerine, biologisch appelazijn en gezuiverd water. Beyuna B12 bevat geen vul-, hulp- of kleurstoffen. Beyuna B12 is Clean Label, vegan en GMO-vrij.

Er zijn veel claims te melden over waar B12 allemaal goed voor is. Deze claims, en andere informatie, kun je terugvinden op: https://phwelzijn.beyuna.eu/Products/b12

Recept:

Deze maand een lekker, gemakkelijk en vullend recept uit de oven. https://fitchef.nl/recepten/portobello-met-broccolirijst-uit-de-oven

Social media berichten:

In de nieuwsbrief die ik verstuur staan ook de verschillende social media berichten vermeld. Deze komen niet in de online versie. Om de berichten toch te zien kun je mij volgen op Instagram en Facebook. Op Facebook plaats ik ook op mijn privé pagina geregeld berichten.

Hartelijk dank voor het lezen. Ik hoor het graag als je meer informatie zou willen ontvangen over een onderwerp uit de nieuwsbrief. Ook hoor ik het graag als je vindt dat er informatie ontbreekt of te veel in zit.

Om uit te schrijven voor deze nieuwsbrief ontvang ik graag een reactie op deze mail. Dan verwijder ik je uit de lijst.

 

De volgende nieuwsbrief zal eind oktober verschijnen. 

Hartelijke groet,

Pauline Hartman

Praktijk voor leefstijlcoaching

06 135 011 99

www.hartmancoaching.nl

BGN
Waarmee kan ik je helpen?