fbpx

Nieuwsbrief augustus 2022

Beste lezers,

Ik wens jullie veel leesplezier toe met deze nieuwsbrief. Het is alweer de 6e nieuwsbrief!

Aandacht voor:

  • Op 4 september sta ik op een evenement bij Geestmerambacht. Meer informatie kun je vinden in 1 van de Social Media berichten of op de website www.healthatthelake.nl.
  • Ik ben met een nieuwe productlijn gestart in o.a. beddengoed en daarvoor zoek ik mensen die de producten willen testen. Heb je interesse om te testen of zou je meer informatie willen ontvangen, laat het mij dan weten. Ik heb voor deze productlijn gekozen omdat het een duurzaam product is en omdat het de kwaliteit van slapen verbetert.
    • Ik heb een inloop op 3 en 25 september van 14.00 tot 16.00 en 9 en 16 september van 18.00 tot 21.00. Je bent van harte welkom om op 1 van deze dagen langs te komen om kennis te maken met de nieuwe productlijn. De inloop is in mijn praktijkruimte in Koedijk (de Hertog 4c). Aanmelden voor de inloop is niet verplicht (mag natuurlijk wel).
  • De informatie van de presentatie over het stofwisselingsproces heb ik in een e-book gebundeld. Deze is voor 5 euro te koop en kun je aanschaffen via de link https://hartmancoaching.nl/webshop/.
  • Begin deze maand was de presentatie Etiketten lezen en deze is goed ontvangen. Zoals een deelnemer zei: Vandaag de presentatie van Pauline bijgewoond. Was heel interessant en verrassend. Kan het iedereen aanbevelen die dacht (zoals ik) al het nodige te weten van etiketten. Ik ben in ieder geval een stuk wijzer geworden.
  • Door een klant ben ik gewezen op het volgende artikel in het NRC https://www.nrc.nl/nieuws/2022/08/01/vet-verteer-je-beter-als-je-rustig-beweegt-2-a4137868. Dit was eerst nog voor iedereen beschikbaar, nu alleen nog voor NRC abonnees. Dus mocht je een online NRC abonnement hebben, dan is dit artikel zeker de moeite waard.

Presentatie:

Op zondag 11 september geef ik een presentatie over het effect van bewegen op je lichaam. Er wordt dan ingegaan op verschillende vormen van bewegen en waarom je lichaam daarop reageert.

Net als de voorgaande presentaties wordt dit weer een leerzame middag. De presentatie is van 14.00 uur tot 16.00 uur en de inloop start om 13.30 uur. De locatie hangt af van het aantal deelnemers en het kost 15 euro (incl. handout en koffie/thee/water). Graag aanmelden voor 3 september zodat ik een passende ruimte kan boeken (06 135 011 99).

Interessante website:

De kosten van levensonderhoud stijgen extreem. Een portemonnee vriendelijke keuze voor goede voeding zijn seizoensgroenten en fruit. Op de volgende website vind je een overzicht van de seizoensproducten. Op deze manier eet je gezond en kost het minder dan met producten die niet van het seizoen zijn.

https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/wat-zijn-de-seizoensgroenten-in-de-verschillende-jaargetijden-en-welk-seizoensfruit-is-er.aspx

Supplement:

D3 kids

Beyuna D3 Kids

Wij hebben weer een nieuw product in ons assortiment! Beyuna is blij om de D3 Kids te introduceren! Alle benefits van de Beyuna D3 maar dan met een lagere dosering in een kleinere capsule. Uitermate geschikt voor baby’s en kinderen van 0 tot en met 10 jaar.

De Beyuna D3 kids is vegan! Gemaakt van korstmos, een natuurlijke bron van vitamine D3 en alfalfakruid.

Beyuna D3 is bovendien Clean Label, wat inhoudt dat het supplement geen synthetische vul-, hulp- of kleurstoffen bevat (dus zonder propylgallaat*).

Tip: Vindt jouw (klein)kind het moeilijk om capsules door te slikken, de inhoud van de Beyuna capsule kan gemengd worden door de voeding!

Ga naar mijn website en bestel de Beyuna D3 Kids https://phwelzijn.beyuna.eu/Products/d3-kids

 

* over propylgallaat zijn eind 2019 verschillende onderzoeken naar voren gekomen waarin staat dat het mogelijk schadelijk is voor kinderen. Hierover zijn veel berichten verschenen op internet.

Social media berichten:

In de nieuwsbrief die ik verstuur staan ook de verschillende social media berichten vermeld. Deze komen niet in de online versie. Om de berichten toch te zien kun je mij volgen op Instagram en Facebook. Op Facebook plaats ik ook op mijn privé pagina geregeld berichten.

Bedankt voor het lezen.

 

Heb je vragen over bovengenoemde onderwerpen, of zou je andere informatie in de nieuwsbrief willen zien? Laat het mij dan weten en dan pas ik het aan.

De volgende nieuwsbrief zal eind september verschijnen.

Hartelijke groet,

Pauline Hartman

Praktijk voor leefstijlcoaching

06 135 011 99

www.hartmancoaching.nl

BGN
Waarmee kan ik je helpen?