fbpx

Nieuwsbrief juli 2022

Beste lezers,

Ik wens jullie veel leesplezier toe met deze nieuwsbrief en ik hoor het graag als jullie vragen hebben.

Aandacht voor:

  1. Ik ben gaan samenwerken met een bedrijf dat weekmenu’s op maat maakt. Het maakt niet uit wat je doel is qua gewicht, en het maakt ook niet uit of je voedsel intoleranties hebt of bepaald eten niet zo lekker vindt, dit bedrijf kan daar allemaal rekening mee houden. Het houdt ook rekening met bijvoorbeeld een vegetarische leefstijl. Ook kun je het aantal eetmomenten flexibel instellen. Wil je hulp hebben bij het instellen? Dan kan ik je daarbij helpen. Het kost 9,95 per maand voor een periode van 3 maanden en 6,95 per maand voor een periode van 12 maanden. Je kunt je hiervoor aanmelden via https://weekschema.nl/aanmelden?code=paulinehartman
  2. Naast de grote ansichtkaarten zijn er nu ook kleine ansichtkaarten te koop. Deze kosten 1,25 per stuk, 5,50 voor 5 stuks en 10,00 voor 10 stuks.
  3. De presentatie over stofwisseling aan het begin van deze maand is goed ontvangen en in augustus wordt er weer een presentatie gegeven.
  4. Afgelopen weekend heb ik een leuke workshop nagels lakken bij iemand thuis gegeven. Dit kan ik ook bij jou thuis doen. Lijkt het je leuk om een keer met een aantal personen bij jou thuis een workshop te houden? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Presentatie:

Op etiketten en op ingrediëntenlijsten staat allerlei informatie en meestal kijkt iemand alleen naar de hoeveelheid calorieën. En eigenlijk is dit 1 van de minst belangrijke onderdelen van het etiket. Op 13 augustus geef ik een presentatie over hoe je wijs kunt worden uit de ingrediëntenlijst en het etiket zonder een orthomoleculaire studie gevolgd te hoeven hebben.
De presentatie wordt gehouden in Wijkcentrum Mare Nostrum en start om 14.00 uur (inloop 13.30 uur). Het kost 15,00 en dit bedrag ontvang je terug in kortingsbonnen die je bij mij kunt besteden. Vooraf aanmelden is verplicht en dit kun je doen door een WhatsApp bericht te sturen naar 06 135 011 99. Na aanmelding ontvang je van mij een betaalverzoek en na betaling is je plek gereserveerd.

Interessante website:

Goed voor jezelf zorgen is over het algemeen geen probleem wanneer alles op rolletjes loopt. Maar in tijden van crisis is zelfzorg het eerste wat wordt geschrapt. Ironish, want juist dan is self-care super belangrijk. Echt goed voor jezelf zorgen gebeurt op verschillende levels: fysiek, emotioneel en geestelijk. In dit artikel lees je daar verder over.   
https://phwelzijn.beyuna.eu/articles/how-to-self-care

 

Supplement:

Beyuna Greens bestaat uit Chlorella, S-Acetyl-Gluthation en Nu-FLOW® als vulmiddel. Chlorella is een zoetwater alg dat het natuurlijke afweersysteem ondersteunt.*
Beyuna Greens is Clean Label, dit houdt in dat het supplement geen synthetische vul-, hulp- of kleurstoffen bevat.
Beyuna Greens heeft bovendien een plantaardige capsule, waardoor het product 100% veganistisch is.

 

Meer informatie over dit product kun je vinden op https://phwelzijn.beyuna.eu/Products/greens

 

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Greens

Recept:

Een lekkere zomerse lunch die je ook gemakkelijk mee kunt nemen naar werk of een picknick. Voor wie geen kaas eet kan de kaas ook vervangen door bijvoorbeeld noten of zalm.

https://fitchef.nl/recepten/kaassalade-met-frisse-citroendressing


Social media berichten:

In de nieuwsbrief die ik verstuur staan ook de verschillende social media berichten vermeld. Deze komen niet in de online versie. Om de berichten toch te zien kun je mij volgen op Instagram en Facebook. Op Facebook plaats ik ook op mijn privé pagina geregeld berichten.

Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief. Heb je vragen over bovengenoemde onderwerpen of wil je andere informatie zien in deze nieuwsbrief? Laat het dan s.v.p. weten.

De volgende nieuwsbrief verschijnt eind augustus.

Fijne zomer!

Hartelijke groet,

Pauline Hartman

Praktijk voor leefstijlcoaching

06 135 011 99

www.hartmancoaching.nl

BGN
Waarmee kan ik je helpen?