fbpx

Nieuwsbrief maart 2022

Beste lezers,

Hierbij mijn eerste nieuwsbrief.

Ik hoor graag of jullie deze nieuwsbrief nuttig vonden en of er onderwerpen ontbreken.

Aandacht voor:

Voor leefstijlcoaching heb ik een strippenkaart gemaakt:

  • 5 strippen voor 157,50 i.p.v. 175,00
  • 10 strippen voor 315,00 i.p.v. 350,00

Workshop:

De nagellak workshop kan geboekt worden voor een groep van minimaal 3 personen. Je kunt zelf een groep samenstellen en hoeft niet te wachten tot ik er eentje inplan. De workshop wordt bij mij thuis gegeven. In overleg is het ook mogelijk om het op een andere locatie te houden.

Voor 25 euro ontvang je:

  • Uitgebreide uitleg over de Zoya nagellak
  • Koffie/thee/water en wat lekkers
  • Uitleg over het lakken van nagels
  • Een potje nagellak waarmee je zelf aan de slag gaat
  • Gebruik maken van de Zoya basislak, topcoat en remover
  • Veel gezelligheid 😊

Interessant artikel:

80% van het voedselaanbod en de promoties in supermarkten is ongezond. Dit blijkt uit onderzoek van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met Wageningen University & Research, De Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit Utrecht. En het is niet alleen in Nederland een probleem. We kunnen wel stellen dat een slecht, bewerkt voedingspatroon een pandemie is. De oplossing? Clean eating!

De rest van het artikel lezen? Klik dan op deze link https://phwelzijn.beyuna.eu/articles/clean-eating .

Supplement:

Beyuna Probiotics is een probiotica met meerdere soorten bacteriën en met prebiotica. Dankzij de sachets heb je altijd de juiste dagdosering (2 gram) en bovendien is het voordelig voor de hygiëne en houdbaarheid. Een dagdosering bevat meer dan 10 miljard probiotica bacteriën.

Beyuna Probiotics is allergeenvrij, vegan, GMO-vrij en Clean Label.

Inhoud: 60 gram, 30 sachets van 2 gram.

Meer informatie: https://phwelzijn.beyuna.eu/Products/probiotics

Probiotics

EMB test:

Met de Energetisch Morfologische Bloedtest kun je zien hoe het is gesteld met je algehele lichamelijke conditie. Er wordt naar meer gekeken dan alleen vitamines en mineralen. Ook bijvoorbeeld je geestelijke gesteldheid en acupunctuur meridianen worden bekeken.

De intake incl. bloedafname, onderzoek door een extern laboratorium, samenvatting gemaakt door mij met een persoonlijk advies en de bespreking van het eindresultaat kost 160 euro (tot 1 juli – daarna 190 euro).

Recept:

Hummus is een puree op basis van kikkererwten en tahin (sesampasta) dat wordt gegeten als dip met pitabroodjes. Hummus is onderdeel van de Libanese en Israëlische keuken, maar populair in het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika. Ook in Europa is het een populair broodbeleg en vind je er allerlei varianten op in de supermarkt, maar zelfgemaakt is nog altijd het lekkerst en meest gezond. Wij maken hier de klassieke hummus, geïnspireerd op het recept van Yotam Ottolenghi. Het volledige recept kun je lezen op: https://phwelzijn.beyuna.nl/articles/homemade-hummus

Eind april zal de volgende nieuwsbrief verschijnen.

Hartelijke groet,

Pauline Hartman

Praktijk voor leefstijlcoaching

06 135 011 99

www.hartmancoaching.nl

BGN
Waarmee kan ik je helpen?