fbpx

Groepscoaching in de buitenlucht

Gecoacht worden i.c.m. een wandeling heeft veel meer effect dan coaching binnen in een kantoorruimte. Wandelen zet veel processen aan in je lijf die gunstig zijn voor o.a. je geheugen. Door de omgeving te gebruiken bij het coachen, kun je beter onthouden wat je leert.

Wat zijn de voordelen van mijn groepscoaching sessies?
– je wandelt met een groep, dus kun je ook leren van de ervaringen van anderen
– je hoeft niet van tevoren precies te weten waar je aan wilt werken
– je ontvangt praktische oefeningen die je zelf thuis kunt blijven doen
– je kunt met één sessie beginnen, daarna bepaal jij of je verdere stappen wilt zetten naar een fijne en ontspannen toekomst onder begeleiding van een gecertificeerde coach
– je komt buiten letterlijk in beweging en gaat reageren vanuit je hart i.p.v. vanuit je hoofd

Er zijn twee verschillende vormen van groepscoaching.
I – de wandeling is ongeveer  2 x 1,5 km en je doet coach oefening met 6 onderwerpen (werk, familie, vrienden, gezondheid, relatie, financiën, vrijetijdsbesteding, zelfbeeld). Hiervoor hoef je nog geen ervaring te hebben met mijn groeps- of wandelcoach sessies.
II – de wandeling is ongeveer 2 x 2 km en de coach oefeningen zijn een verdieping op 2 van de bovengenoemde onderwerpen. Hiervoor is het van belang dat je al een keer eerder groepscoaching of wandelcoaching bij mij gevolgd hebt.

groepscoaching

Agenda

Groepscoaching in de buitenlucht I – worden later in 2021 weer gepland

Groepscoaching in de buitenlucht II – worden later in 2021 weer gepland

Zolang de extra regels nog gelden i.v.m. Covid-19 is van te voren aanmelden verplicht. En er kunnen maximaal 3 personen meewandelen zodat we gedurende de wandeling en oefeningen de juiste afstand kunnen bewaren.

Waarmee kan ik je helpen?