fbpx

Metabool syndroom bloed test

Om af te kunnen vallen is het belangrijk dat je lichaam goed functioneert. Bij de meeste mensen die een geschiedenis hebben met afvallen blijkt het lichaam niet meer goed te functioneren. Hierdoor hebben de afval pogingen minder effect.

Met een metabool syndroom bloed test wordt gekeken naar rood en wit bloedbeeld, nier- en leverfunctie, spieren en hart en eiwit-, vet- en koolhydraatstofwisseling. Dit geeft minimaal 2 A4 kantjes aan resultaat waarmee ik een op maat gemaakt advies kan geven.

Met dit advies wordt afvallen wel weer mogelijk.

Het bloed wordt door mij met een vingerprik afgenomen en ik stuur het naar het laboratorium van Hessels & Grob voor onderzoek. Daarna ontvang ik het resultaat en dit wordt, na analyse, besproken.
Na de afspraak wordt het resultaat met de adviezen meegegeven.

Energetisch Morfologische Bloed test (EMB)

Ben je benieuwd naar hoe het gesteld is met je algehele gezondheid?
Met behulp van een EMB test (Energetisch Morfologische Bloed test) kom je er achter.

Naast onderzoek naar de hoeveelheid vitamines en mineralen in je bloed wordt ook onderzocht hoe het zit met voedsel intoleranties en hoeveelheid straling. Daarnaast wordt nog veel meer onderzocht.

Er wordt een compleet beeld gegeven van je algehele gezondheid (ongeveer 16 A4-tjes die ik samenvat in een op maat gemaakt advies).

De test bestaat uit:
– intakegesprek en bloedafname (vingerprik)
– bloedonderzoek door een laboratorium
– analyse van laboratorium uitslagen en maken van samenvatting
– bespreken uitslagen en meegeven advies

EMB
Waarmee kan ik je helpen?