fbpx

Individuele coaching

Wil je coaching in de buitenlucht ervaren zonder te hoeven wandelen?

Je zintuigen worden geprikkeld door de natuurlijke omgeving. Hierdoor kom je beter bij je gevoel en ga je weg uit je hoofd. Door in je hoofd te blijven zitten ga je piekeren en dit is de voornaamste oorzaak van stress.
De omgeving helpt je bij het vinden en volgen van je eigen pad.

Bij bijna elk weertype kan een coach sessie plaatsvinden. Regen, kou of warmte hoeft je niet tegen te houden om aan je doel te werken.

Net als bij individuele wandelcoaching ga je aan de hand van eenvoudige en praktische oefeningen ontdekken waar de schoen wringt. In de eerste sessie ontvang je al tips hoe je hier mee om kunt gaan. In vervolg sessies wordt hier dieper op ingegaan en ontvang je nog meer handvatten.

De meerwaarde van deze vorm van coachen is dat je de omgeving kunt gebruiken bij het coachen. De natuurlijke omgeving zorgt ervoor dat je gemakkelijker dingen kunt onthouden. 
Om toch de voordelen te ervaren van het coachen in de buitenlucht, en niet te hoeven wandelen, is deze vorm van coachen uitermate geschikt.

Wandelen kan op een rustige plek in de buurt van jouw werk- of woonlocatie plaatsvinden of bij mij in de omgeving (Geestmerambacht).

Ontspannins