fbpx

Individuele coaching

Wil je coaching in de buitenlucht ervaren zonder te hoeven wandelen?

Je zintuigen worden geprikkeld door de natuurlijke omgeving. Hierdoor kom je beter bij je gevoel en ga je weg uit je hoofd. Door in je hoofd te blijven zitten ga je piekeren en dit is de voornaamste oorzaak van stress.
De omgeving helpt je bij het vinden en volgen van je eigen pad.

Bij bijna elk weertype kan een coach sessie plaatsvinden. Regen, kou of warmte hoeft je niet tegen te houden om aan je doel te werken.

Tijdens een coachsessie maak ik gebruik van oefeningen om jou inzicht te geven in je huidige situatie. We staan stil bij het hier en nu en werpen een blik op je wensen voor de toekomst. En met meerdere sessies kunnen we deze inzichten zelfs omzetten naar daadwerkelijke stappen om jouw doelen te bereiken.

De meerwaarde van deze vorm van coachen is dat je de omgeving kunt gebruiken bij het coachen. De natuurlijke omgeving zorgt ervoor dat je gemakkelijker dingen kunt onthouden. 
Om toch de voordelen te ervaren van het coachen in de buitenlucht, en niet te hoeven wandelen, is deze vorm van coachen uitermate geschikt.

Wandelen kan op een rustige plek in de buurt van jouw werk- of woonlocatie plaatsvinden of bij mij in de omgeving (Geestmerambacht).

Ga je met me mee op pad?

Ontspannins