fbpx

Budgetcoaching

Zorgen en stress zijn ongeveer de grootste boosdoeners voor je gezondheid. Middels budgetcoaching wil ik je graag tips aanreiken waardoor je jouw financiën weer de baas wordt.
Door samen op zoek te gaan naar mogelijkheden, zie je weer licht aan het eind van de tunnel en zal je ervaren dat je de situatie weer positiever kunt bekijken.

Door deze verschuiving in je mindset, van gebukt gaan onder zorgen naar het zien van een uitweg, zal je direct een verandering in je energieniveau en humeur waarnemen.
Ook zal je minder stress ervaren en uiteindelijk de gewenste verandering in je portemonnee.

Budgetcoaching kan nodig zijn in allerlei situaties. Dit kan zijn door verandering van inkomen (ontslag, scheiding, overlijden partner, etc.) en ook door verandering in uitgaven (onverwachte kosten). Een groot misverstand is dat budgetcoaching alleen nodig is bij schulden. Het is juist goed als het gedaan wordt voordat er schulden ontstaan. Dan is het gemakkelijker om een financieel gezonde situatie te creëren. Iedereen die graag meer zou willen sparen heeft baat bij mij als budgetcoach.

Budgetcoaching houdt niet in dat je nooit meer iets leuks mag doen, en het is ook niet zo dat je niet mag roken, geen huisdieren mag hebben en geen auto mag rijden. Het zorgt ervoor dat je juist wel geld hebt voor uitgaven die jij belangrijk vindt.

De gesprekken vinden bij jou thuis of in mijn praktijkruimte plaats.

Wat zijn de voordelen van mijn budgetcoach sessies?
– je krijgt inzicht in je financiële situatie onder begeleiding van een gecertificeerde coach
– je komt figuurlijk in beweging

Er zijn 2 verschillende budgetcoach trajecten mogelijk:
– een sessie van 2 uur waarin je alle inkomsten en uitgaven op een rijtje zet
– 5 sessies van 1 uur waarbij je stap voor stap naar een ander uitgavepatroon geleid wordt

Voorafgaand aan de eerste sessie neem ik telefonisch contact me je op voor een intake van ongeveer 10 minuten.

Ben je klaar voor de eerste stap naar een betere toekomst? 
Neem dan direct contact met me op!

budgetcoaching

Als aanvulling op mijn budgetcoaching trajecten werk ik samen met professional organizer Daphne Drupsteen van Firma Opgeruimd.

Daphne is een enthousiaste dame die, net als ik, zeer pragmatisch is ingesteld. Zij kan net dat beetje extra bieden om jouw budgetcoach traject nog beter te laten slagen.

Waarmee kan ik je helpen?