fbpx

Nieuwsbrief april 2022

Beste lezers,

Ik wens jullie veel leesplezier met deze tweede nieuwsbrief.

Aandacht voor:

  1. Ik heb ruimte voor nieuwe klanten. Als de nieuwe klant via jou komt, dan ontvang je korting op je volgende betaling. De korting hangt af van wat de nieuwe klant bij mij afneemt. Dan kun je denken aan 5% korting als de nieuwe klant 1 weeg sessie van 20 minuten afneemt tot 25% korting bij afname van een strippenkaart van 10 sessies leefstijlcoaching. Heb je een nieuwe klant? Laat deze dan contact opnemen via WhatsApp (0613501199) voor het maken van een afspraak.
  2. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp. Duurzaamheid kun je ook toepassen op je voeding. Denk daarbij aan het gebruik van groenten en fruit van het seizoen uit Nederland. Dan wordt er geen gebruik gemaakt van kassen die veel energie verbruiken en ook is er geen lang transport nodig. Ook kun je denken aan het verminderen van het gebruik van plastic. Neem bijvoorbeeld eigen zakjes/tasjes mee om producten in te vervoeren en kies zo veel als mogelijk voor onverpakte groente. Vraag tijdens je volgende afspraak naar nog meer tips. Ik deel ze graag met je.
  3. De producten van Zoya (nagellak) zijn niet meer via mijn website verkrijgbaar. Beyuna heeft deze producten afgestoten. Ik kan nog wel aan de Zoya producten komen en daarom kun je ze nog steeds bij mij aanschaffen. Ik heb een aantal kleuren en de basis producten op voorraad. Geregeld zullen daar nieuwe kleuren aan toegevoegd worden. Heb je speciale wensen qua kleur, laat het mij dan weten.

Workshop:

In samenwerking met fotograaf Mary Brommer is een nieuwe workshop ontstaan.

Het gaat hier om een uitgebreide versie van mijn bestaande vision board workshop.

Wat is het verschil?

  • Het is een 6 uur durende workshop (inclusief lunch)
  • Je maakt een wandeling van een uur over het strand van Petten en maakt foto’s met je telefoon
  • Deze foto’s kun je laten afdrukken en gebruiken op je vision board

Het mooie van een vision board is dat je daarmee je toekomst vormgeeft. Je hoeft vooraf niet te weten waar je toekomst naartoe gaat. Je wordt aan de hand genomen in dit proces.

Wil je weten wanneer deze workshop gegeven wordt? Neem dan contact met mij op.

Interessant artikel:

Het is niet altijd makkelijk om verstandige en gezonde keuzes te maken als het gaat om onze leefstijl. Het vraagt om toewijding en soms ook doorzettingsvermogen, maar je krijgt er wel een dankbaar en gezond lijf en energie voor terug. Integreer de 16  manieren zoveel mogelijk in je leven, zodat het onderdeel van je routine wordt.
Lees door op de link hieronder te klikken wat deze 16 manieren zijn. Wil je het volledige artikel lezen? Klik dan op de volgende link: https://phwelzijn.beyuna.eu/articles/healthier-living .

EMB test:

Met de Energetisch Morfologische Bloedtest kun je zien hoe het is gesteld met je algehele lichamelijke conditie. Er wordt naar meer gekeken dan alleen vitamines en mineralen. Ook wordt er naar je geestelijke gesteldheid en acupunctuur meridianen gekeken.

De intake incl. bloedafname, onderzoek door een extern laboratorium, samenvatting gemaakt door mij met een persoonlijk advies en de bespreking van het eindresultaat kost 160 euro (tot 1 juli – daarna 190 euro).

Wil je meer weten over wat zo’n test inhoudt en hoe het werkt? Stel je vraag dan gerust tijdens je volgende afspraak.

Supplement:

Protein


Het is belangrijk in deze tijd om je immuunsysteem sterk te houden.

Zorg ervoor dat je daarom dagelijks matig intensief beweegt en voldoende eiwitten tot je neemt.

De Beyuna Protein kan je daarbij ondersteunen:

  • Eiwitten zijn ter ondersteuning van de spieropbouw / spierkracht en spiermassa
  • Eiwitten zijn voor het behoud van sterke botten
  • Eiwitten zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen

Meer informatie over dit product kun je vinden op: https://phwelzijn.beyuna.eu/Products/protein

Recept:

Deze keer een recept vanuit het voedingscentrum: Ratatouille met kip en zilvervliesrijst (https://www.voedingscentrum.nl/recepten/gezond-recept/ratatouille-met-kip-en-zilvervliesrijst.aspx?utm_source=DMdelivery&utm_medium=email&utm_content=Ratatouille%20met%20kip%20en%20zilvervliesrijst&utm_campaign=Menu%20van%20de%20Week%20%282022-04-21%29).

Het voedingscentrum stuurt wekelijks een mail met een weekschema en hierop kun je je inschrijven. Dit geeft extra inspiratie voor een gezonde maaltijd.

Social media berichten:

In de nieuwsbrief die ik verstuur staan ook de verschillende social media berichten vermeld. Deze komen niet in de online versie. Om de berichten toch te zien kun je mij volgen op Instagram en Facebook. Op Facebook plaats ik ook op mijn privé pagina geregeld berichten.

Hopelijk heb je deze nieuwsbrief met plezier gelezen. Ontbreken er onderwerpen of vind je een onderwerp niet interessant? Laat het mij dan weten zodat ik hier rekening mee kan houden voor een volgende keer.

De volgende nieuwsbrief verschijnt eind mei.

Hartelijke groet,

Pauline Hartman

Praktijk voor leefstijlcoaching

06 135 011 99

www.hartmancoaching.nl

BGN
Waarmee kan ik je helpen?